Sport & Business
Leerweg
BOL
BBL
Niveau 1 2 3 4
De coördinator sportinstructie, training en coaching heeft doorzettingsvermogen, wekt vertrouwen op bij de deelneme…
Leerweg
BOL
BBL
Niveau 1 2 3 4
 
Leerweg
BOL
BBL
Niveau 1 2 3 4
 

Sport & Business, start van de opleidingen
Het schooljaar 2014 – 2015 starten we voor de eerste jaars studenten MCE en CMS van het Johan Cruyff College met een gezamenlijk eerste half jaar. Dat wil zeggen dat de niveau 3 en 4 studenten bij elkaar in de klas zitten en dezelfde lessen volgen. De studenten van Sport en coaching volgen vanaf de eerste periode, Q1, hun eigen programma

 Waarom hebben wij dit gedaan?

 De afgelopen jaren is steeds vaker gebleken dat studenten aan de start van het schooljaar nog niet precies wisten hoe de combinatie studie en sport precies gaat lopen. Vaak blijkt dit zwaarder dan men vooraf inschat. Daarbij wisten studenten/sporters ook nog niet exact wat de gekozen studierichting inhield. Om nu te komen tot een juiste keuze hebben we dit gezamenlijk basis halfjaar. Gedurende dit half jaar maak je in overleg met het docententeam en aan de hand van behaalde resultaten de definitieve keuze MCE niveau 4 of CMS niveau 3.

 In periode 3 , Q3 genoemd, ga je verder in de gekozen richting. We verwachten met deze nieuw ingeslagen weg jullie nog beter van dienst te kunnen zijn.


Marketing, Communicatie en Evenementenorganisatie (niveau 4)
Dit is een mbo-opleiding op niveau 4. Het is een beroepsopleidende leerweg. De opleiding duurt drie jaar. Elk studiejaar bevat 4 studieblokken. Naast Engels en Spaans en computervaardigheden - zoals Word, PowerPoint, Excel, e-mail en internet - komen per beroepsrol en studieblok, commercieel-economische onderwerpen aan de orde.

Meer over de opleiding vind je hier.

Commercieel medewerker in de sport (niveau 3)
Dit is een mbo-opleiding op niveau 3. Het is een beroepsopleidende leerweg. De opleiding duurt twee jaar. Elk studiejaar bevat 4 studieblokken. Naast Engels en computervaardigheden - zoals Word, PowerPoint, Excel, e-mail en internet - krijg je les in verschillende commercieel-economische vakken.

Meer over de opleiding vind je hier.